Волинь: 4 лютого 2014 року органами Казначейства області проведено розрахунків на суму понад 12 млн грн

Волинь: 4 лютого 2014 року органами Казначейства області проведено розрахунків на суму понад 12 млн грн

06.02.14 17:13 0 746
4 лютого 2014 року органами Казначейства області проведено розрахунків на суму понад 12 млн грн.

У повному обсязі здійснено платежі за усіма захищеними напрямами видатків: оплата праці, стипендії, придбання медикаментів та продуктів харчування, оплата комунальних послуг та енергоносіїв, усього 5,2 млн грн та за листками непрацездатності – 1,3 млн грн.

За рахунок субвенції з державного бюджету оплачено пільги з послуг зв’язку та компенсацію за пільговий проїзд окремих категорій громадян на суму понад 1 млн грн., в тому числі 600 тис. грн компенсації - Луцькому підприємству електротранспорту. Ці гроші спрямовано на виплату заробітної плати працівникам ЛПЕ.

У повному обсязі проведено розрахунки за придбання паливно-мастильних матеріалів для швидкої медичної допомоги, пожежних машин, шкільних автобусів, - загалом 200 тис. грн.

З рахунків фондів соціального страхування на першочергові соціальні виплати: допомоги по безробіттю, організацію громадських робіт, виплату щомісячних та одноразових страхових виплат, допомоги на поховання, допомоги у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності тощо оплачено понад 4,5 млн грн..

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Вирок «Доктору ...

КОМЕНТАРІ