У Волинській області у Ратнівському районному бюджеті видатки зростуть на 16%

У Волинській області у Ратнівському районному бюджеті видатки зростуть на 16%

06.02.14 12:33 0 1123
Голова Ратнівської райдержадміністрації Вячеслав Лавренюк у коментарі телепрограмі «Акценти» розповів, що 31 січня на засіданні райради затверджено районний бюджет.

За його словами, загальний обсяг доходів Ратнівського районного бюджету становить 293,3 млн грн. Зокрема, власні доходи - 11 млн грн, що майже на 10% вище , ніж торік.

Крім того, сума трансфертів сягає 279 млн грн, з них 127, 5 млн грн – дотація вирівнювання, а це - на 13 млн грн більше, аніж у 2013-му; 145 млн грн – субвенція на виплати сім’ям з дітьми, одноразові допомоги, пільги та субсидії.

Вячеслав Лавренюк особливо підкреслив, що у районному бюджеті видатки зростуть на 16% або 42,3 млн грн у порівнянні з 2013-м.

«Захищені статті бюджету забезпечені у нас в повному обсязі. Упродовж року відбуватиметься підвищення заробітної плати з врахування росту мінімального рівня», - зазначив він.

Як зауважив голова Ратнівської РДА, 4 млн грн субвенції, передбачених на соціально-економічний розвиток окремих територій, спрямують на об’єкти соціально-культурної сфери.

«Ми й далі займатимемося енергозбереженням, оновлюватимемо котельне господарство, запланували значний обсяг робіт із перекриття дахів. У школах облаштовуватимемо внутрішні санвузли, ремонтуватимемо амбулаторії, пропонуємо інші важливі роботи», - розповів він.

Вячеслав Лавренюк також повідомив, що у районному бюджеті закладено 112 тис. грн. виконання програми індивідуального житлового будівництва на селі.

Крім цього, на здійснення ремонту доріг комунальної власності Ратнівщини виділена субвенція з державного бюджету в сумі 1 млн грн.

«Добре, що район - вже з бюджетом. А на 2014 рік він є збалансованим та реалістичним. Це дозволить нам повноцінно забезпечити усі галузі бюджетної сфери», - наголосив Вячеслав Лавренюк та подякував депутатам районної ради за розуміння та підтримку.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ООН: Ватикан має ...
Наступна новина: Україна не потрібна Європі. ...

КОМЕНТАРІ