У Волинській області профілактична робота серед підлітків проходить червоною ниткою в діяльності відповідних служб

У Волинській області профілактична робота серед підлітків проходить червоною ниткою в діяльності відповідних служб

06.02.14 17:42 0 779
Потреба сформувати у молоді відповідне ставлення до свого здоров’я та оточуючих, усвідомлення життєвої необхідності у здоровому способі життя – таку мету ставили перед собою організатори профілактичного заходу.

З метою пропаганди здорового способу життя та профілактики злочинності серед неповнолітніх співробітники сектору кримінальної міліції у справах дітей луцького міськвідділу міліції разом із Луцьким міським відділом кримінально-виконавчої інспекції провели захід за участю неповнолітніх, які перебувають на відповідних обліках. Долучилися також їхні батьки та близькі родичі.

Поспілкуватися із підлітками прийшли начальник сектору кримінальної міліції у справах дітей Луцького міського відділу Олександр Кот, начальник Луцького міського відділу кримінально-виконавчої інспекції Алла Павловська, психолог Волинського обласного наркологічного диспансеру Олена Собчук, головний спеціаліст відділу соціальної роботи Луцького центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Світлана Луців, голова правління громадської організації «Ми+» Сергій Семенюк, викладач-методист Волинської православної богословської академії УПЦ КП Ярослав Черенюк.

У виступах, зокрема, наголошувалося на наслідках скоєння адміністративних та кримінальних правопорушень, неприпустимості вживання неповнолітніми алкоголю, наркотичних речовин тощо. Також дітям продемонстрували тематичні відеоролики на правову тематику за участю їхніх однолітків.

Згодом учасникам вручили солодкі подарунки, а батькам – невеличкі пам’ятки під назвою «Сім батьківських заповідей», які повинні стати своєрідною настановою щодо правильного виховання дітей.

На завершення Олександр Кот наголосив:

– Усі ці заходи проводяться виключно з виховною та профілактичною метою. Спільна робота всіх цих служб спрямована на те, щоби неповнолітні не потрапляли до виховних та виправних колоній, адже діти – наше майбутнє. А тому ми повинні зробити все від нас залежне, щоби вони виросли достойними громадянами нашої держави.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненські УБОЗівці ...
Наступна новина: В Луцьку підняли ...

КОМЕНТАРІ