Голова Любомльської РДА Олександр Дзядук: Прийняття бюджету стало головним чинником для повноцінної роботи району

Голова Любомльської РДА Олександр Дзядук: Прийняття бюджету стало головним чинником для повноцінної роботи району

06.02.14 15:57 0 813
Прийняття районного бюджету стало головним чинником для повноцінної роботи краю. Голова Любомльської РДА Олександр Дзядук розповідає, що триває фінансування усіх закладів комунальної власності: освітніх, культурних, медичних.

Доходна частина Любомльського районного бюджету на 2014 рік сформована у сумі 207,8 млн грн.

«У цьому році ми також запланували багато важливих робіт, зокрема, в освіті, в аграрному секторі, культурі, соціалці», - зазначив він.

«160 тисяч гривень передбачено в районному бюджеті на придбання житла дітям-сиртам, таку ж суму очікуємо після прийняття обласного бюджету. За ці кошти плануємо придбати чотири соціальних помешкань», - розповів Олександр Дзядук.

«Усі районні програми, які активно працювали торік, матимуть підтримку і нині. Зокрема, на програми «Власний дім» ми виділяємо 100 тис. грн та 300 тис. грн – на АПК. Майже один мільйон гривень передбачено на співфінансування багатьох транскордонних проектів. Допомагатимемо і малому підприємництву», - каже він.

Голова Любомльської РДА також зауважив, що сільським радам району також надаватимуть підтримку з районної скарбниці. Проте регіональний бюджет, у свою чергу, теж сподіватиметься на допомогу з обласного після його затвердження.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ