В Луцьку підняли Олімпійський прапор

В Луцьку підняли Олімпійський прапор

06.02.14 18:07 0 726
В Луцьку за участю спортсменів та фахівців галузі фізичної культури і спорту відбулось свято Олімпійського прапора, яке приурочене відкриттю ХХІІ Олімпійських ігор, що триватимуть в Сочі з 7 по 23 лютого 2014 року.

Право підняти Державний та Олімпійський прапори доручили учасникам літніх Олімпійських ігор Надії Миронюк та Надії Боровській.

Заступник голови облдержадміністрації Олександр Курилюк, який взяв участь у святі, зазначив, що усі без виключення волиняни підтримуватимуть українську команду, за яку виступатиме 42 спортсмени. «шнє свято Олімпійського прапора – це чергова нагода звернути увагу молоді на спорт. Ми хочемо, щоб на Волині культивувались зимові види спорту. Ми задаємо собі запитання, чому в області немає жодного спортивного комплексу для занять зимовими видами. Ми хочемо, щоб більше волинян займались спортом та фізично загартовувались. Після Олімпіади відбудуться параолімпійські ігри. Там ми сподіваємось на успішний виступ нашої землячки Юлії Батенкової-Бауман», - сказав він.

Довідково:

XXII зимові Олімпійські ігри в Сочі відбудуться з 7 по 23 лютого

2014 року. Національну збірну команду України представлятимуть 42 спортсмени. Вони виступатимуть в 9 з 15 видів спорту: біатлоні (11 спортсменів), фігурному катанні (6 спортсменів), санному спорті (6 спортсменів), фрістайлі (6 спортсменів), лижних гонках (7 спортсменів), гірськолижному спорті (2 спортсмени), сноубордингу (2 спортсмени), лижному двоборстві та шорт-треку (по 1 спортсмену).

Церемонія відкриття ігор розпочнеться 7 лютого о 18.00 год.

З 7 по 16 березня 2014 році в м. Сочі відбудуться ХІ зимові Паралімпійські ігри.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Чернівецька область: на ...

КОМЕНТАРІ