У Волинській області у бюджеті Турійського району передбачено фінансування на великі і малі проекти, які спрямовані на покращення життя громади

У Волинській області у бюджеті Турійського району передбачено фінансування на великі і малі проекти, які спрямовані на покращення життя громади

06.02.14 12:11 0 1158
Загальний обсяг доходів на поточний рік бюджету Турійського району становить майже 136,5 млн грн. “На позачерговій сесії райради 31 січня практично одноголосно був прийнятий головний фінансовий документ краю. Він значно кращий та цілком задовольняє усі потреби нашого району”, - підкреслив голова Турійської райдержадміністрації Олександр Дишлюк у коментарі телепрограмі “Акценти”.

“У головному фінансовому документі краю у повному обсязі передбачені заробітні плати, соціальні допомоги, стимулюючі виплати. Є й статті, яких не було у минулому році, зокрема держава передбачила району кошти на харчування учнів старших класів”, - розповів він.

“Разом з тим, ми працюємо і над розвитком району. Цьогоріч закладено майже 6 млн грн на 7 великих проектів: дитсадки, школи, заміна вікон, оновлення дахів у соціальних об'єктах. Громада повинна бачити реальні справи”, - наголосив Олександр Дишлюк. Він також зауважив, що одна з пріоритетних цілей місцевої влади — забезпечити усіх дітей місцями у дитсадках: “Цьогоріч у планах — три ДНЗ. У нас налагоджена тісна спвпраця з місцевими громадами, адже це питання хвилює всіх”.

За словами голови Турійської РДА, у районному бюджеті передбачені кошти й на невеликі проекти розвитку. “Всі наші починання, й великі, й малі спрямовані лише на покращення життя громади”,- наголосив він.

Олександр Дишлюк особливо підкреслив, що за районний бюджет голосували всі депутати райради: провладні, опозиційні, позафракційні. “Кожен наш депутат насамперед дбає про розвиток своєї громади й добробут рідного населеного пункту. Я дякую їм за розуміння. Політика — політикою, але робота на благо людей — перш за все”,- резюмував голова Турійської райдержадміністрації.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі постійна ...

КОМЕНТАРІ