Головний фінансовий документ Рожищенського району спрямований на покращення благополуччя краян та стабільну роботу господарського комплексу

Головний фінансовий документ Рожищенського району спрямований на покращення благополуччя краян та стабільну роботу господарського комплексу

06.02.14 13:23 0 1198
4 лютого депутати Рожищенської райради одноголосно затвердили районний бюджет на 2014 рік. “Головний фінансовий документ району спрямований на покращення благополуччя краян та стабільну роботу господарського комплексу”, - розповів голова Рожищенської райдержадміністрації Володимир Масалов.

За його словами, загальний обсяг доходів районного бюджету у 2014-му становитиме 196 млн 466 тис.грн. Видатки, у порівнянні з 2013-м зростуть на 3,9% або на 3,7 млн грн. Власні доходи складуть 10,2 млн. грн., що майже на 5,7 % вище минулорічних показників.

Голова Рожищенської РДА особливо підкреслив, що цьогоріч на соціально-економічний розвиток району спрямують 5,65 млн. грн. державної субвенції. «Це - суттєва підтримка, оскільки в 2013 році ця сума складала 1 млн. грн.» - зазначив він.

За словами Володимира Масалова у 2014 році, вперше упродовж тривалого часу, у державному бюджеті на гарячі обіди учнів 5-11 класів місцевих шкіл передбачено майже 700 тис грн. Ці кошти надійдуть субвенцією у районний бюджет.

Окрім того, на виплату соціальних допомог в 2014-му спрямують 71,4 млн грн, що на 20,4 млн. більше минулого року.

Також голова Рожищенської райдержадміністрації повідомив, що на поточний рік району передбачено 89,4 млн грн субвенції на виплати сім’ям з дітьми, одноразові допомоги, пільги та субсидії. “Ми зможемо вчасно та в повному обсязі здійснювати усі необхідні соціальні виплати”,- підкреслив він.

“Затвердження головного фінансового документу району дасть можливість стабільної роботи бюджетних установ та забезпечить соціальні гарантії жителям району» - зазначив Володимир Масалов. “Я вдячний народним обранцям нашої районної громади за це важливе рішення. Фінанси працюватимуть — і район розвиватиметься”, - наголосив голова Рожищенської РДА.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міліціонери викрили ...
Наступна новина: Тернопілля: служба ...

КОМЕНТАРІ