У трьох волинян міліціонери вилучили наркотичні засоби

У трьох волинян міліціонери вилучили наркотичні засоби

06.02.14 11:21 0 1098
Опій екстракційний, амфетамін та марихуану мешканці області зберігали для власного вживання.

Півторалітрову пляшку з рідиною, схожою на опій екстракційний, вилучили співробітники відділення ДАІ на вулиці Нововолинська у 36-річного місцевого мешканця, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів.

У Луцьку, в одному із розважальних закладів міста, оперативники вилучили у раніше судимого 33-річного лучанина згорток із марихуаною. До слава, кримінальне минуле чоловік також заробив за злочини, пов’язані із незаконним обігом наркотиків.

У цьому ж закладі міліціонери вилучили у ще одного 33-річного відвідувача два згортки з фольги, у яких знаходилося близько двох грамів порошкоподібної речовини, схожої на амфетамін.

Вилучену речовину відправлено на дослідження в НДЕКЦ при УМВС України у Волинській області. За даними фактами відкрито кримінальні провадження за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненські оперативники ...
Наступна новина: Житомирщина: упродовж ...

КОМЕНТАРІ