У Волинській області три роки позбавлення волі молодик може отримати за побиття матері

У Волинській області три роки позбавлення волі молодик може отримати за побиття матері

06.02.14 16:47 0 742
Правоохоронці з’ясовують усі обставини сімейного конфлікту між матір’ю та її сином, який вони не змогли вирішити без застосування сили.

До ківерцівського райвідділу внутрішніх справ надійшла заява 52-річної жительки району. Жінка зі сльозами на очах розповіла правоохоронцям, що син побив її.

Працівники міліції з’ясували, що 27-річний молодик постійно ініціює вдома сімейні сварки. Хлопець ніде не працює, часто заглядає в чарку. Ввечері він повернувся додому напідпитку, почав чіплятися до батьків, аж доки не приїхали працівники міліції.

Згідно із висновком судово-медичної експертизи, тілесні ушкодження, які він завдав матері, відносяться до середніх, тож жінка зверталася за медичною допомогою.

Слідчим відділенням Ківерцівського РВ УМВС України у Волинській області розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 122 (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального Кодексу України. Варто зазначити, що тепер спритникові загрожує покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі до трьох років.

Юлія ЛОКОТЬКО,

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ