В Закарпатській області на пожежі врятовано 4 людей, ще 10 евакуйовано

В Закарпатській області на пожежі врятовано 4 людей, ще 10 евакуйовано

06.02.14 15:41 0 710
Ранок 5 лютого почався для вогнеборців з тривожного виклику. За повідомленням ужгородців, що надійшло о 10:12, на вулиці Володимирській виникла пожежа. На місце події відразу було направлено чергові відділення 14 та 15-ої Державних пожежно-рятувальних частин обласного центру.

По прибуттю з'ясувалось, що пожежа виникла на першому поверсі п'ятиповерхового житлового будинку. Через сильний дим, що заполонив всю сходову клітину, мешканці даного будинку не могли самостійно покинути власні оселі та кликали на допомогу. За допомогою автодрабини, вогнеборці врятували троє осіб, котрі знаходились на четвертому та п'ятому поверхах. А хлопчика, котрий разом з матір'ю мешкає у квартирі на третьому поверсі, пожежному рятувальнику ДПРЧ-14 Володимиру Поповичу довелось одягнути в апарат на стисненому повітрі та винести назовні. Окрім цього десятьох мешканців даної п'ятиповерхівки було евакуйовано.

За словами мешканки квартири, де виникла пожежа, близько 10-ї ранку вона почула якийсь дивний звук, що доносився із сусідньої кімнати. Зазирнувши туди, жінка побачила полум'я, яке вирувало в середині. Не гаючи часу на роздуми, вона схопила 3-річного сина та вибігла на вулицю. На щастя, на пожежі ніхто не постраждав.

Локалізували загорання бійці ДСНС о 10:48, а о 11:55 повністю ліквідували. Внаслідок пожежі було знищено речі домашнього вжитку, вікна та меблі, що знаходились в кімнаті, також закопчено стіни та стелю квартири.

Причина загорання та збитки встановлюються

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ