Закарпаття: працівники ДАІ обстежили і надіслали приписи дорожникам щодо незадовільного стану доріг на Мукачівщині

Закарпаття: працівники ДАІ обстежили і надіслали приписи дорожникам щодо незадовільного стану доріг на Мукачівщині

06.02.14 13:53 0 1088
З метою визначення стану експлуатаційного утримання автомобільних доріг, вулиць населених пунктів та залізничних переїздів працівниками Державтоінспекціі Мукачівського міського відділу міліції було проведено їх обстеження.

Працівники ДАІ обстежують стан покриття проїзної частини, узбіч, придорожніх територій, тротуарів, технічних засобів організації дорожнього руху тощо.

Особлива увага під час обстеження була приділена організації роботи щодо приведення вулично-дорожньої мережі в безпечний для руху стан, а саме ліквідації ямковості, облаштуванню аварійно-небезпечних ділянок і місць концентрації ДТП, забезпеченню освітлення пішохідних переходів.

Як розповідають інспектори ДАІ Мукачівського міськвідділу, одна із найбільш проблемних вулиць м.Мукачева-об`їздна дорога, якою рухається практично весь вантажний трафік, вул.Пряшівська-бічна. Ця ділянка дороги від перехрестя з вулицею Крилова до перехрестя з вул.І.Франка потребує негайного ремонту. Обстеження показало, що глибина вибоїн на проїжджій частині тут сягає до 20 см.

За результати проведеного огляду Державтоінспекцією надані відповідні приписи працівникам вулично-дорожньої мережі та забезпечено контроль за їх виконанням, -підсумував начальник відділення ДАІ Мукачева Томаш Дулов.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: На Хмельниччині за торгівлю ...

КОМЕНТАРІ