Закарпатський "Титан" охороняє найвищу гірськолижну базу України

Закарпатський "Титан" охороняє найвищу гірськолижну базу України

06.02.14 10:24 0 1196
Найбільш високогірна лижна база України «Драгобрат», розташована на висоті 1400 метрів над рівнем моря у підніжжя гори Стог, що на закарпатській Рахівщині, на період зимового сезону довірила свою безпеку спецпідрозділу міліції Державної служби охорони «Титан».

Відпочивальники однієї з найбільш відомої гірськолижної бази України «Драгобрат» можуть бути певні за свою безпеку, адже п’ятий рік поспіль охорону громадського порядку на курорті здійснюють міліціонери спецпідрозділу «Титан» УДСО при УМВС України в Закарпатській області.

Правоохоронці забезпечують нагляд за недоторканістю об’єктів, недопущення порушень громадського порядку. Високий рівень підготовки міліціонерів дозволяє їм, у разі потреби, надати громадянам першу медичну допомогу.

«Титанівці» не перший рік забезпечують охорону об’єктів та громадського порядку на гірськолижних курортах Закарпаття та інших областей. Професіоналізм та фізична підготовка міліціонерів ДСО дозволяє гідно виконувати свої професійні обов’язки, не зважаючи на високогір’я та суворі погодні умови.

УДСО при УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Боротьба з корупцією - ...
Наступна новина: У Єгипті виявили піраміду, ...

КОМЕНТАРІ