В ужгородському супермаркеті крадійка поцупила сумочку з камери схову

В ужгородському супермаркеті крадійка поцупила сумочку з камери схову

06.02.14 09:52 0 1164
В одному з супермаркетів Ужгорода дівчина залишила сумку в камері схову, а додому пішла вже без неї. Поки 16-річна ужгородка купляла продукти харчування для своєї родини в магазині, злодійка поцупила її жіночу сумочку з грошима та особистими речами і спокійно покинула приміщення.

Коли потерпіла прийшла до камери схову, то своїх особистих речей вже не застала. За допомогою звернулася до міліції. На місце події одразу прибула слідчо-оперативна група та працівники карного розшуку Ужгородського міськвідділу міліції, які швидко розшукали 52-річну жительку міста, яка забрала з шафки для покупців не своє…

Як пояснила крадійка, наміру вкрасти щось вона не мала. Вона теж купляла необхідне в супермаркеті, а коли підійшла до свого ящика, то довго не могла його відчинити. З трудом, але ключ таки відкрив двері шафки, проте там виявились чужі речі. Вже на ключі жінка побачила іншу цифру і забрала з сусіднього ящика свої речі. Та перед виходом з магазину таки забрала чужу жіночу сумочку з банківськими картками та гаманцем, в якому знаходилося 2000 гривень.

Правопорушниця розповіла міліціонерам, що шкодує про скоєне, проте уникнути відповідальності їй не вдасться – за вчинення крадіжки їй доведеться відповідати…

Відомості по даному факту внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), санкція якої передбачає покарання у вигляді виплати штрафу до п’ятидесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виконання виправних робіт на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Наразі слідство триває. А остаточну крапку в цій справі поставить суд.

Повідомила Діана ДОРОГІЙ, Ужгородський МВ УМВС.

«Карпатський об’єктив»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: У Волинській області не ...

КОМЕНТАРІ