На Хмельниччині розгорнуто 450 пунктів обігріву

На Хмельниччині розгорнуто 450 пунктів обігріву

06.02.14 14:44 0 1100
Зниження температури повітря, сніг та сильні пориви вітру у зимовий період не тільки ускладнюють рух на дорогах, а й завдають багато незручностей пересічним громадянам. Голова облдержадміністрації Василь Ядуха, перебуваючи з робочою поїздкою у Віньковецькому районі, ознайомився із ходом робіт з розчистки доріг, що найбільше потерпають від негоди, та відвідав окремі пункти обігріву, аби переконатися, що вони забезпечені усім необхідним.

„З метою попередження переохолодження населення у зв’зку з низькою температурою дана чітка вказівка розгорнути пункти обігріву. в 421 населеному пункті області розгорнуто 450 таких пунктів. Також є можливість розгорнути ще й 21 мобільний пункт, 3 з яких вже працюють. Щоденно до роботи в пунктах обігріву задіяно близько 900 осіб. В першу чергу це ті працівники, на території закладів яких розміщено пункти, - це соцільні та медичні працівники, райдержадміністрацій та місцевих рад, і, звичайно, працівники управління МНС. За три дні в пункти обігріву на Хмельниччині, які працюють на повну силу, звернулося майже 600 осіб”, - підкреслив Василь Ядуха та наголосив, що і надалі на території краю робитиметься усе необхідне, аби в складних погодних умовах зимового періоду не залишити людей і максимально допомогти.

Пункт обігріву у Віньківцях, який оглянув голова облдержадміністрації, працює цілодобово. Там є світло, достатня кількість дров, ліжко. Усі громадяни мають змогу зігрітися, поїсти, випити гарячого чаю. Дбають про громадян, які потребують теплого притулку та їжі працівники МНС. А кваліфіковану медичну допомогу може надати спеціаліст, для цього є відповідні медичні препарати.

Крім цього, за словами Василя Ядухи, в області щоденно працюють соціальні патрулі. їх понад 300. За останні кілька днів патрулями вивлено 35 осіб, яким надано відповідну допомогу – 32 доставлено в пункти обігріву, троє – в лікувальні заклади.

„Питання роботи систем життєзабезпечення населення нашої області взято під особливий контроль. Весь комплекс робіт, який пов’заний зі збереженням здоров’я людини і наданням їй усіх необхідних послуг, проводиться”, - резюмував очыльник краю.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Кличко: Не звинувачуйте, ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ