Працівників Львівської ОДА мають впустити до своїх кабінетів на Винниченка, 18, – ухвала суду

Працівників Львівської ОДА мають впустити до своїх кабінетів на Винниченка, 18, – ухвала суду

06.02.14 08:04 0 1217
Начальникові управління майном спільної власності Львівської обласної ради Миколі Бандрі 5 лютого, державний виконавець Державної виконавчої служби України вручив постанову про відкриття виконавчого провадження по виконанню ухвали Господарського суду Львівської області від 03.02.2014 у справі за позовом Львівської обласної державної адміністрації до Управлінням майном спільної власності Львівської обласної ради, третя особа – Львівська обласна рада, про визнання права оренди та спонукання до укладення договору оренди, якою вжито заходів до забезпечення позову, зокрема заборонено Управлінню майном спільної власності обласної ради перешкоджати обласній державній адміністрації в доступі до службових приміщень за адресою: м. Львів, вул. Винниченка, 18 та здійсненню діяльності у цих приміщеннях.

Аби вручити Миколі Бандрі зазначену постанову державному виконавцю довелось витратити приблизно дві години. Спочатку кабінет начальника управління майном спільної власності обласної ради виявився зачиненим. Державному виконавцеві пояснили, що Микола Бандра перебуває на лікарняному. За кілька хвилин вже голова Львівської обласної ради Петро Колодій зазначив, що насправді начальник управління майном спільної власності «скоро з’явиться в управлінні, оскільки перебуває на об’єктах».

З чергової спроби державний виконавець таки зустрілась з Миколою Бандрою і зачитала йому текст постанови.

Щодо поданого на розгляд господарського суду позову начальник юридичного відділу облдержадміністрації Віктор Кусий прокоментував, що «Облдержадміністрація має переважне право на укладення договору оренди на новий термін на таких самих умовах. Захист цього права здійснюється у судовому порядку».

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За добу на Прикарпатті ...
Наступна новина: Рац може перейти у ...

КОМЕНТАРІ