Львівщина: на Стрийщині сімейна суперечка завершилася ножовим пораненням

Львівщина: на Стрийщині сімейна суперечка завершилася ножовим пораненням

06.02.14 16:03 0 732
Правоохоронці Стрийщини розпочали досудове розслідування за фактом заподіяння тілесних ушкоджень 24-річному іноземцю.

3 лютого до Стрийського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від медпрацівників про те, що каретою швидкої медичної допомоги в хірургічне відділення Стрийської центральної районної лікарні доставлено молодого чоловіка з діагнозом: «проникаюче ножове поранення черевної порожнини». Травму потерпілий отримав в одному зі сіл Стрийського району.

На місце події негайно виїхали співробітники слідчо-оперативної групи та керівництво міськвідділу міліції. Правоохоронці встановили, що потерпілий – 24-річний іноземець, проживав у будинку своєї співмешканки. У цей день між ним та батьком його співмешканки виникла суперечка. Під час конфлікту 53-річний господар будинку спричинив гостеві ножове поранення в область черевної порожнини.

Відомості про вчинене внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією - ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Наразі правоохоронці з’ясовують усі обставини вчиненого, призначено проведення необхідних експертиз.

Триває досудове розслідування.

Ольга Марцинюк,

помічник начальника Стрийського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Гривня на міжбанку впала до ...

КОМЕНТАРІ