В Житомирській області під час пожежі у приватному житловому будинку отримав опіки літній чоловік

В Житомирській області під час пожежі у приватному житловому будинку отримав опіки літній чоловік

06.02.14 12:11 0 1077
4 лютого о 14:39 на пункт зв’язку 20-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Коростишів надійшло повідомлення про пожежу у приватному дерев’яному житловому будинку розмірами 10х5 м, що розташований у селі Слобідка. До служби порятунку «101» подзвонили сусіди, які й сповістили про займання.

По прибуттю на місце події чергового караулу вогнеборців було встановлено, що осередок займання знаходиться всередині оселі і вогонь вже встиг охопити дах та перекриття будівлі. Завдяки швидким та вправним діям співробітників ДСНС загоряння було локалізовано о 15:25 та повністю ліквідовано о 18:20. Пожежею знищено покрівлю на площі 50 м кв та стіни площею 35 м кв, частково пошкоджено речі домашнього вжитку всередині оселі.

Під час події травмовано 80-річного власника будинку, який отримав опіки 1-2 ступенів обличчя та правої нижньої кінцівки і був госпіталізований до опікового відділення обласної лікарні міста Житомир. За його словами, літній чоловік відпочивав і прокинувся від того, що відчув жар на нижніх кінцівках. Він, злякавшись, вибіг на подвір’я, де вже почали збиратися сусіди, які помітили дим навколо його будинку. Трохи згодом, пенсіонер згадав, що всередині залишилися гроші і хотів кинутися за ними, але вже у палаючу будівлю, но його не пустили сусіди. Вони ж, помітивши сильно обпечену ногу чоловіка, викликали «карету» швидкої допомоги і передали травмованого прибулим за викликом медикам.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Дніпропетровську ...
Наступна новина: У Волинській області у ...

КОМЕНТАРІ