Рівненські оперативники затримали кишенькового крадія

Рівненські оперативники затримали кишенькового крадія

06.02.14 11:20 0 1088
На одному із рівненських ринків працівники міліції затримали 24-річного Романа, котрий викрадав мобільні телефони просто із кишень мешканців обласного центру.

Зловмисник вибирав великі скупчення людей на ринку і в транспорті, непомітно «обчищав» кишені жертви, а потім швидко зникав. Лише за два дні молодик викрав чотири мобільні телефони, проте встиг здати до ломбарду лише один.

Роман не заперечує своєї причетності до злочинів. З його слів стало відомо, що таким чином він хотів збагатитися, адже ніде не працює та не має коштів для існування.

Чоловіка неодноразово притягували до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок, грабежів та злочинів пов’язаних із незаконним обігом наркотиків. Також відомо, що свою злочинну діяльність він розпочав, ще з восьмирічного віку скоївши крадіжку у своїх знайомих.

— Наразі по даному факту відкрито чотири кримінальних провадження за статтею 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, — зазначив начальник Рівненського МВ УМВС України в Рівненській області Руслан Мельник. — Максимальне покарання за скоєння таких злочинів передбачає позбавлення волі на строк до п’яти років.

Правоохоронці в черговий раз звертаються до рівнян аби вони пильнували свої речі, особливо у місцях великого скупчення людей, адже у першу чергу від них самих залежить збереження їх майна.

Надія ЮРЧУК,

Рівненський МВ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ