У Рівненській області особовому складу ДПРЗ-2 представлено голову місцевого осередку ради ветеранів пожежно-рятувальних підрозділів

У Рівненській області особовому складу ДПРЗ-2 представлено голову місцевого осередку ради ветеранів пожежно-рятувальних підрозділів

06.02.14 09:35 0 1217
04 лютого в 2-му Державному пожежно-рятувальному загоні Головного управління ДСНС України у Рівненській області на службовій нараді особовому складу підрозділу було представлено голову місцевого осередку ради ветеранів пожежно-рятувальних підрозділів - Віталія Поліщука.

На початку засідання Віталію Поліщуку від керівництва ДПРЗ-2 була оголошена подяка за вагомий особистий внесок у справу запобігання наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, соціального захисту ветеранів та виховання підростаючого покоління.

На даній зустрічі були обговоренні основні напрямки роботи та взаємодопомоги між ветеранами та працівниками ДПРЗ-2. Оскільки значна кількість ветеранів пожежно-рятувальних підрозділів є працівниками Рівненської АЕС було також домовлено, щодо залучення їх до роботи з молодими працівниками під час наставництва, з метою передачі безцінного досвіду роботи.

На завершення Голова місцевого осередку ради ветеранів подякував керівництву та особовому складу ДПРЗ-2 за тісну співпрацю, яка сприяє зміцненню морального, духовного та професійного рівня, як ветеранів так і працівників пожежно-рятувальних підрозділів.

ДПРЗ-2 ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ