Грабіжника пенсіонерки тернопільські правоохоронці взяли на гарячому

Грабіжника пенсіонерки тернопільські правоохоронці взяли на гарячому

06.02.14 10:11 0 780
Побачивши на вулиці стареньку бабусю, зловмисник не втримався від спокуси легкого збагачення. Тим більше, що надворі темно, а навколо – жодного свідка.

70-річна тернополянка ввечері поверталася від знайомих. До будинку залишилося декілька метрів, як раптом хтось ззаду накинуся на неї й почав виривати сумочку. Незважаючи на поважний вік, пенсіонерка стала чинити спротив нападникові. Одразу це навіть ошелешило грабіжника, адже він розраховував легко взяти те, що йому не належить. Та, зрозумівши, що натрапив не на лякливу жертву, підняв руку на жінку, яка йому в матері годиться. Сумочку вирвав, а разом з нею – триста гривень, пенсійне посвідчення та дещо з особистого дріб’язку старенької.

Як розповів заступник начальника Тернопільського міськвідділу міліції Анатолій Стельмащук, розкрити пограбування правоохоронцям вдалося гарячими слідами. Затримали лиходія співробітники патрульної служби, відтак на місце злочину виїхала слідчо-оперативна група.

Зі слів затриманого, пізно ввечері він мав намір попутками добратися з обласного центру до Збаразького району, де мешкає. Грошей на дорогу було катма, тож, зустрівши на вулиці пенсіонерку, вирішив, що втрачати нагоду легкого збагачення не варто. Щоправда, не розраховував ні на спротив бабусі, ні на те, що так швидко потрапить до рук правоохоронців.

Як з’ясувалося, досвіду у кримінальних діяннях 32-річному жителю села Добромірка Збаразького району не бракує. Він уже двічі відбував покарання за крадіжки та пограбування. Лише минулого року звільнився з місць позбавлення волі.

підозрюваному інкримінують частину другу статті 186 кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: У художньому ...
Наступна новина: У Львові скульптури на ...

КОМЕНТАРІ