Звіт Луцького міського голови Миколи Романюка про роботу за 2013 рік

Звіт Луцького міського голови Миколи Романюка про роботу за 2013 рік

07.02.14 11:53 0 770
Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» пропонуємо вашій увазі звіт міського голови Миколи Романюка про роботу за 2013 рік.

Життя Луцька у минулому році відзначено багатьма подіями.

2013 рік характерний комплексним розвитком усіх сфер життєдіяльності міста. Значна робота проведена з капітального ремонту та реконструкції об’єктів соціального призначення. Немало зроблено для розвитку галузей охорони здоров’я, освіти, культури. У сфері соціальної політики пріоритетом міської влади був соціальний захист вразливих груп населення. Зроблено великий крок уперед у вирішенні питання надання якісних адміністративних послуг населенню, а також у системі налагодження транспортної інфраструктури міста, розвитку туристичної галузі та ін.

Багато з визначених завдань нам вдалось реалізувати. Вирішення окремих питань довелося відкласти на перспективу. Однак, я з впевненістю можу стверджувати, що одним з важливих чинників нашої роботи у минулому році стала тісна співпраця влади, громади та бізнесу у справі розбудови міста. До усіх процесів, що відбувались у Луцьку, так чи інакше був причетний кожен лучанин.

Від імені міської ради, виконавчого комітету та себе особисто дякую усім за щоденну кропітку працю. Завдяки спільним зусиллям у 2013 році реалізовано 30 міських цільових та комплексних програм.

Для реалізації цих завдань залучались кошти місцевого, обласного, державного бюджету, а також соціально відповідального бізнесу.

З повним текстом звіту Луцького міського голови Миколи Романюка можна ознайомитися тут.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Івано-Франківщина: в ...

КОМЕНТАРІ