На Житомирщині міліціонери врятували подружжя з палаючого будинку

На Житомирщині міліціонери врятували подружжя з палаючого будинку

07.02.14 15:20 0 738
Працівники карного розшуку Овруцького райвідділу міліції, перевіряючи інформацію про обставини крадіжки в одному з сіл району, помітили пожежу в будинку місцевих жителів. Правоохоронці винесли з палаючого будинку чоловіка та жінку, які були вже непритомні.

Відтепер 5 лютого став другим днем народження для Юрія та Світлани, жителів села Підруддя Овруцького району. Лише своєчасне втручання працівників міліції врятувало 26-річну жінку та 27-річного чоловіка від загибелі на пожежі.

- Отримавши повідомлення про крадіжку, вчинену в селі, ми розпочали низку заходів, направлених на встановлення причетних осіб або випадкових очевидців, - розповідає начальник сектору карного розшуку Овруцького РВ УМВС Сергій Поліщук. – Відтак я разом з оперуповноваженим Андрієм Купрійчуком обходили оселі місцевих жителів та розпитували про необхідну нам подію.

В одному з будинків господарі не відчинили правоохоронцям двері. Однак міліціонери чули явний гуркіт за дверима – свідчення присутності когось з людей, а тому вирішили обійти будівлю. З тильної сторони побачили, що з вікон оселі валить густий дим. Не роздумуючи, оперативники кинулись рятувати тих, хто був у будинку.

Правоохоронці, вибивши двері, ледве розгледіли у густому диму, як у кімнаті палало ліжко та меблі, а на підлозі лежали непритомні чоловік та жінка.

Винісши погорільців у двір, міліціонери викликали швидку та пожежних, та взялися самотужки надавали першу медичну допомогу врятованим.

Пожежу вдалося загасити, будівля лишилася цілою. Вогонь знищив лише меблі та деякі домашні речі. Господар оселі швидко прийшов до тями та відмовився від госпіталізації. Його 26-річну співмешканку медики доставили у реанімаційне відділення районної лікарні, де жінці надають необхідну допомогу. Загрози життю потерпілої немає.

Причини пожежі наразі з’ясовують фахівці.

Як повідомив начальник УМВС України в Житомирській області Анатолій Лазарев, працівників Овруцького РВ УМВС Сергія Поліщука та Андрія Купрійчука за особисту мужність та врятовані життя рекомендовано до державної нагороди.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ