У минулому році на Волині розпочали діяльність 570 юридичних осіб

У минулому році на Волині розпочали діяльність 570 юридичних осіб

07.02.14 16:19 0 771
«Цей факт означає, що зусилля Міндоходів, спрямовані на підтримку підприємницької ініціативи, спрощення процедури реєстрації платників ПДВ і єдиного податку своїм результатом мають започаткування нового бізнесу. Таку ж підтримку підприємницькій ініціативі ми маємо намір забезпечити в подальшому», - у цьому представників підприємницьких кіл Волині під час особистої зустрічі запевнив начальник ГУ Міндоходів у Волинській області Ігор Сінгаєвський.

Керівник ГУ відомства на Волині також зазначив, що постійний діалог керівників органів доходів і зборів з представниками бізнесу під час засідань «круглого столу», особисте спілкування на усіх рівнях залишається пріоритетом у 2014 році.

«А це свідчить, що Міністерство доходів і зборів залишається прогнозованим, відкритим і зрозумілим діловим партнером для кожного платника податків», - підкреслив Ігор Сінгаєвський.

Водночас керівник ГУ Міндоходів Волині акцентував увагу платників податків на тому, що збільшення надходжень до бюджету відомство забезпечуватиме винятково за рахунок детінізації економіки.

«Тим підприємцям, які сумлінно сплачують податки і виконують свої податкові зобов’язання, немає через що хвилюватися», - підсумував Ігор Сінгаєвський.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ