В Луцьку ветеранські організації просять депутатів не скорочувати бюджетне фінансування міської стоматологічної поліклініки

В Луцьку ветеранські організації просять депутатів не скорочувати бюджетне фінансування міської стоматологічної поліклініки

07.02.14 14:00 0 768
До Луцького міського голови Миколи Романюка та секретаря міської ради Григорія Пустовіта звернулись керівники чотирьох ветеранських організацій міста, аби посадові особи вплинули на депутатський корпус, щоб не зменшували бюджетне фінансування міської стоматологічної поліклініки.

«Нас всіх лишили безкоштовного лікування, нас лишили безкоштовних ліків, нас взагалі лишили медицини і тут ще хочуть лишити тих незначних пільг по стоматології, мусолять розмови про зменшення і так вкрай мізерного бюджетного фінансування стоматологічної поліклініки», - йдеться у зверненні.

Як зазначають представники громадських організацій, вони постійно користуються послугами Луцької міської стоматологічної поліклініки. Адже, для прикладу, 90% постраждалих від аварії на ЧАЕС, які перебувають на обліку у Чорнобильському управлінні, отримують пенсію 1000-1200 гривень й не можуть собі дозволити обслуговування дорожче.

Ці люди втратили здоров’я й потребують від влади постійної підтримки та соціально захисту. Тож звертаються з проханням до депутатського корпусу - не забирати у них цієї можливості.

Для ознайомлення додаємо копію листа.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирі замайорів ...
Наступна новина: На Тернопіллі на території ...

КОМЕНТАРІ