Луцьк: «Спортивна зима» продовжується

Луцьк: «Спортивна зима» продовжується

07.02.14 13:08 0 805
Працівники міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» разом з дітьми клубів за місцем проживання продовжують організовувати в нашому місті підготовчі та спортивні заходи Всеукраїнської акції «Спортивна зима».

Черговим заходом стало розчищення та облаштування у вівторок, 4 лютого, ковзанки на природній водоймі в районі Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф на вул. Словацького.

Понад двадцять чоловік долучилося до цієї благородної справи, яка популяризує здоровий спосіб життя, організоване дозвілля серед дітей та дорослих.

По закінченні робіт юнаки та дівчата з прилеглих районів у той же вечір випробували цей льодовий майданчик на ковзанах. А 6 лютого міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» організовує для дітей семи міських клубів за місцем проживання товариські зустрічі з хокею з шайбою. Змагання присвячуються відкриттю зимових Олімпійських ігор 2014 в м. Сочі.

Після завершення змагань та у вихідні дні льодовий майданчик слугуватиме місцем активного відпочинку для лучан та гостей міста.

Міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» ( 720 335)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Малюнок ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ