Волинська область: рятувальники розповідають рибалкам про основні правила поведінки на кризі

Волинська область: рятувальники розповідають рибалкам про основні правила поведінки на кризі

07.02.14 09:37 0 691
6 лютого Маневицьким районним відділом У ДСНС України у Волинській області проведено рейдову перевірку місць скупчення любителів зимової риболовлі на заплавах річки Стир поблизу смт Колки Маневицького району.

Бійці ДСНС провели бесіду з місцевими та приїжджими рибаками щодо навчання їх правилам безпеки, діям на випадок надзвичайних ситуацій на льоду, вручили листівки і пам’ятки основних правил поведінки на водоймах в зимовий період.

Також, рятувальники розмістили друковану продукцію основних правил поведінки у зимовий період на стенді з безпеки життєдіяльності Колківської селищної ради.

Управління ДСНС України у Волинській області нагадує про необхідність суворого дотримання правил безпеки на водоймах. Існують універсальні правила безпечної поведінки на льоду. Найперше – взагалі не виходити на крижані водойми. Любителям зимової рибалки потрібно знати: не можна пробивати поруч бага­то ополонок, не збиратися великими групами в одному місці, не пробивати ополонок на переправах, не ловити рибу біля вимоїн, завжди мати біля себе міцну мотузку завдовжки 10-20 м.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Землевпорядники ...

КОМЕНТАРІ