На Волині виявили водіїв, котрі перевозили спиртне і цигарки сумнівного походження

На Волині виявили водіїв, котрі перевозили спиртне і цигарки сумнівного походження

07.02.14 08:24 0 781
У ході проведення профілактичного відпрацювання території м. Луцька інспектором відділення ДАІ Горохівського РВ та начальником ВДАІ Локачинського РВ близько 10 год. по вул. Львівській було зупинено автомобіль «Мерседес-Бенц» для перевірки документів на право керування даним транспортним засобом.

Під час спілкування з 41-річним жителем м. Івано-Франківськ правоохоронці виявили, що останній перевозив 1400 пляшок (70 ящиків) горілки без супровідних документів. Згідно з чинним законодавством, автомобіль із вантажем затримали та доставили до луцького міськвідділу.

Окрім цього, працівники відділення ДАІ луцького міськвідділу міліції під час несення служби на пр. Перемоги зупинили автомобіль «Форд», водій якого перевозив два ящики тютюнових виробів, документи на товар були сумнівними. А в Рожищенському районі під час перевірки документів у 26-річного водія автомобіля «БМВ» виявили 500 пачок цигарок виробництва республіки Білорусь без акцизних марок.

Транспортні засоби із вантажем та водіями доставили до рожищенського райвідділу та луцького міськвідділу для проведення перевірки.

УДАІ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ