У Волинській області на злодія-рецидивіста правоохоронцям вказала потерпіла

У Волинській області на злодія-рецидивіста правоохоронцям вказала потерпіла

07.02.14 14:29 0 765
За вчинення крадіжки молодик може отримати п’ять років тюрми.

До чергової частини горохівського районного відділу міліції надійшла заява 22-річної жительки району про те, що з її будинку викрадено ноутбук вартістю 2000 гривень, який належав її товаришеві.

Правоохоронці провели ряд оперативно-розшукових заходів і встановили, що 21-річний житель Горохівського району скористався необачністю заявниці та шляхом вільного доступу проник у її будинок. У кімнаті хлопець побачив ноутбук, який швидко прихопив із собою та почав втікати. Однак його помітила власниця.

Варто відзначити, що підозрюваний раніше уже мав проблеми із законом, адже був судимий за вчинення майнових злочинів. Тож слідчим відділенням Горохівського РВ УМВС України у Волинській області розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За вчинення даного правопорушення передбачена відповідальність у вигляді обмеження або позбавлення волі до п’яти років.

На час проведення досудового розслідування Горохівський районний суд Волинської області обрав зловмисникові міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

Юлія ЛОКОТЬКО,

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ