Закарпаття: на Тячівщині п'яні молодики обікрали чужий автомобіль

Закарпаття: на Тячівщині п'яні молодики обікрали чужий автомобіль

07.02.14 14:14 0 688
Поживою зловмисників стали знайдені в салоні документи на машину, а також музичне обладнання.

Вечірньої пори 33-річний мешканець с.Терново Тячівського району повернувся додому, а свій «Жигуль» залишив на подвір’ї. Повечерявши, чоловік заснув, однак його сон був перерваний гучними звуками з вулиці. Поглянувши у вікно, потерпілий виявив відсутність у дворі свого автомобіля. Вибіг на вулицю та побачив машину на вулиці неподалік від будинку. На автомобілі був пошкоджений бампер та розбите скло на водійських дверцятах.

Потерпілий звернувся із заявою в міліцію. Злагоджена робота працівників карного розшуку та дільничних інспекторів Тячівського РВ УМВС дала свої результати–зловмисників було затримано за гарячими слідами.

Крадіями виявились двоє 26-річних мешканців цього села. Хильнувши зайвого, хлопці вирішили щось вкрасти, аби заробити таким трохи грошей. Об′єктом крадіжки обрали машину односельця. Вибивши бокове скло, залізли досередини. Але, не знайшовши грошей в салоні, вирішили, що зможуть заробити, якщо продадуть технічний паспорт та посвідчення водія… Не втримались хлопці і від спокуси поцупити музичне обладнання-саббуфер. Перебуваючи в салоні, п′яні молодики встановили важіль переключення передач в нейтральне положення, через що легковик з′їхав вниз по вулиці…

Як повідомляє начальник Тячівського РВ УМВС полковник Павло Басараба, за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена за попередньою змовою групою осіб), за що передбачено покарання у вигляді арешту на строк від 3 до 6 місяців, обмеження волі на строк до п'яти років, або позбавленням волі на той самий строк.

Іван ФІЛІП,

Тячівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Головред РІА «Новий регіон» ...

КОМЕНТАРІ