В Закарпатській області керівництво Виноградівської міліції спілкувалося з жителями району

В Закарпатській області керівництво Виноградівської міліції спілкувалося з жителями району

07.02.14 14:54 0 733
Черговий особистий прийом громадян провів днями в.о. заступника начальника Виноградівського РВ УМВС-начальник міліції громадської безпеки майор міліції Ігор Бігорі.

Майор Бігорі не тільки відповідав на поставлені запитання громадян, але й цікавився їх думкою щодо шляхів поліпшення охорони громадського порядку в місті та районі, уважно вислухав й занотував всі без винятку пропозиції мешканців.

Основні проблемні питання, які турбують людей-це насильство в сім’ї, патрулювання міліцією у вечірній час, виховання неповнолітніх дітей у неблагополучних родинах. У ході зустрічі були з’ясовані й проблемні питання соціально-побутового характеру.

Були звернення, пов’язані з питанням порушення громадського порядку. Звучали і прохання, які не стосувалися компетенції міліції, однак люди змогли отримати консультацію, яким чином і в яких інстанціях можна вирішити їх проблему.

Ігор Бігорі відмітив, що довіра населення—це той основний критерій роботи міліції, до якого повинні прагнути всі без винятку працівники органів внутрішніх справ. А досягти цього можна за допомогою реєстрації всіх звернень громадян та стовідсоткового реагування на них, дотримання дисципліни і законності та сумлінного ставлення до виконання службових обов’язків.

Оксана Кобзаренко

Виноградівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Відбулось урочисте ...

КОМЕНТАРІ