В Закарпатській області раніше судимий за наркотики мукачівець заявив, що вживає психотропний наркотик як знеболююче…

В Закарпатській області раніше судимий за наркотики мукачівець заявив, що вживає психотропний наркотик як знеболююче…

07.02.14 17:24 0 916
У Мукачеві наряд патрульної служби затримав днями 33-річного чоловіка. Під час огляду його речей правоохоронці виявили медичний шприц з порошкоподібною речовиною, схожу на наркотик.

Серед ночі патрульний наряд запримітив в Мукачеві підозрілого чоловіка. Побачивши міліціонерів, той став помітно хвилюватися, чим і викликав підозру. Причина хвилювання молодика стала зрозуміла, коли в кишені його джинсів міліціонери знайшли шприц із порошкоподібною речовиною, схожою на психотропну.

Цей 33-річний мукачівець раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за наркотики. Чоловік зізнався, що наркотики дійсно його, однак зберігав він їх для власного вживання, адже має серйозні проблеми зі здоров”ям, тож дану речовину вживає, як знеболюючий засіб…

На запитання, звідки він її отримав, чіткої відповіді молодик не дав. Вилучену речовину направлено на дослідження.Даний факт внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України (незаконне зберігання наркотичних засобів). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той же термін. Триває слідство.

Євгенія Красилинець

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ