Синельников: Зараз українцям важливо не займати позицію нещасної жертви

Синельников: Зараз українцям важливо не займати позицію нещасної жертви

07.02.14 09:22 0 901
Зараз, коли в Україні відбувається революція, дуже важливо зберігати спокій і не панікувати, а також у жодному випадку не займати позицію жертви.

Таку думку висловив психотерапевт, гомеопат Валерій Синельников, книги якого виходять мільйонними тиражами, у відкритому зверненні до українського народу, опублікованому на його сайті.

Валерій Синельников вважає, що події, які відбуваються в Україні, рано чи пізно повинні були статися, оскільки вони є наслідком тих процесів, котрі були запущені багато років тому.

«Як можна назвати ці події? Найбільш відповідна назва – криза. Як лікар я можу дати ще й іншу назву цих подій – хвороба. Нашу країну лихоманить, вона серйозно хвора», – впевнений лікар.

Він зазначає, що є кілька варіантів виходу з кризи-хвороби: одужання, перехід у хронічну форму і як наслідок – нова, ще більш важка хвороба та смерть. «Для того, щоб сприятливо вийти з кризи, потрібно усунути причини конфлікту. Боротьба з наслідками може дати тільки тимчасове полегшення і зажене хворобу ще глибше», – зауважує гомеопат.

Він продовжує: «Існують зовнішні і внутрішні причини кризи. Якщо ми будемо шукати причини кризи поза межами України, то ми навряд чи зможемо з неї вийти. Звичайно, існують такі сили у зовнішньому світі, які зацікавлені в тому, щоб в Україні (як і в будь-якій країні) спочатку був хаос, а потім встановився би такий порядок, який влаштовував би не наш народ, а ці сили. Ці сили називають по-різному: масони, ілюмінати, комітет 300, таємний світовий уряд, рада темних жерців, демонічні сили, сили невігластва, паразитарний тип свідомості. Факт впливу цих сил на все людство не можна заперечувати, а тим більше ігнорувати. Але звинувачувати ці сили – це значить прийняти позицію нещасної жертви і перекласти на них всю свою відповідальність».

Лікар переконаний: події в Києві і в цілому по всій країні – це відображення тих процесів, які відбуваються в суспільстві і в кожному з нас. Вони говорять про те, що «народ блукає в темряві, свідомість його спить і не може знайти свій шлях. Очевидна духовна і моральна деградація народу». На переконання Валерія Синельникова, люди шукають щастя в матеріальному: влада, гроші, задоволення. В останні роки в свідомості наших людей почав превалювати світогляд споживача, а влада підтримує ідею збагачення. На в суспільстві немає жодної ідеї, мети, яка б об’єднувала всіх людей, вважає він.

«Ситуація в країні виявила кризу влади. Якби влада дбала про народ, хіба народ вийшов би на барикади і став би захоплювати адміністративні будівлі, вимагати відставки уряду? Існуюча влада розписалася у своєму безсиллі», – продовжує Валерій Синельников.

Він також додає: «Ще одна причина кризи – руйнівна для економіки країни кредитно-грошова система. Потрібна серйозна економічна реформа і починатися вона повинна зі зміни монетарної політики. Іншими словами, гроші повинні бути тільки і виключно засобом обміну і повинні перестати бути засобом накопичення та збагачення».

Насамкінець психотерапевт дає свій «рецепт», як правильно реагувати на події в Україні:

1. У жодному випадку не приймати позицію жертви. Нікого не засуджувати, не ненавидіти, не приймати ту або іншу сторону.

2. Бути вдячним цій ситуації, Богові і всім її учасникам. Кожна ситуація має позитивний намір, головне – усвідомити цей факт.

3. Об’єднуватися всім розсудливим і світлим силам. Створювати територіальні громади і брати на себе відповідальність за керівництво своїм життям, а в майбутньому – і країною.

4. Не панікувати. Потрібно сконцентрувати цю силу на конкретних позитивних образах, не розпилявши енергію на шкідливі негативні емоції і на всяку нісенітницю.

Довідка:

Валерій Синельников – український гомеопат, автор книг з поліпшення якості життя. Засновник «Школи Здоров’я і Радості доктора Синельникова», загальноосвітньої школи для дітей «Аз Буки Веди».

Народився на Далекому Сході у родині офіцера ракетних військ і вчительки. Закінчив Кримський державний медичний університет, після чого пройшов навчання у Росії з гомеопатії та психотерапії. Наразі проживає у Сімферополі.

Перша книга Валерія Синельникова – «Возлюби хворобу свою». Серед відомих його творів – «Гомеопатія доктора Синельникова», «Сила Намірів», «Щеплення від стресу, або Психоенергетичне Айкідо», «Таємнича сила слова. Формула любові» та інші. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Новости var el = document.getElementById('CNM1275'); if (el) { if (document.getElementById('CNM1275t').style.display == 'none') { document.getElementById('CNM1275t').style.display = ''; var dateNM = new Date(); var t = Math.floor(dateNM.getTime()/(1000*600)); var NMces=document.createElement('script'); NMces.type = 'text/javascript'; NMces.charset = 'UTF-8'; NMces.src='http://c.novostimira.biz/l/1275?v='+t; el.parentNode.appendChild(NMces); } }

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ