Головред РІА «Новий регіон» пішов з посад через Майдан

Головред РІА «Новий регіон» пішов з посад через Майдан

07.02.14 14:16 0 733
Головний редакор РІА «Новий регіон» Олександр Щетинін пішов з усіх посад в російській редакції через тиск Кремля.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, він залишає всі посади в російській редакції, яку заснував у 1997 році. Залишає, щоб не підставляти всіх своїх колег під подальший пресинг Кремля.

Він заявив, що буде займатися тільки українською редакцією, яка ніякого стосунку до російської відтепер не має.

«Відтепер я займаюся лише київською редакцією і беру на себе всю відповідальність за її діяльність. Особливо, за створену мною рубрику «Євромайдан», – завив Щетинін.

Він закликав російські спецслужби не витрачати час на пошуки серверів і редакційних баз, бо за «роки мандрівок» створив «достатню кількість редакційних баз, з яких може вестися діяльність київської редакції».

«Я, росіянин (за кров’ю і переконаннями), близько до серця взяв ідеї української народної революції. І буду з нею до кінця. Перемога буде за нами», – заявив Щетинін.

Наприкінці журналіст передав «привіт Олегу Царьову і Гадику Колсніченку», повідомляє «Українська правда». (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Новости var el = document.getElementById('CNM1275'); if (el) { if (document.getElementById('CNM1275t').style.display == 'none') { document.getElementById('CNM1275t').style.display = ''; var dateNM = new Date(); var t = Math.floor(dateNM.getTime()/(1000*600)); var NMces=document.createElement('script'); NMces.type = 'text/javascript'; NMces.charset = 'UTF-8'; NMces.src='http://c.novostimira.biz/l/1275?v='+t; el.parentNode.appendChild(NMces); } }

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: на Тячівщині ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ