На Івано-Франківщині правоохоронці затримали молодика, який вчинив жорстоке вбивство

На Івано-Франківщині правоохоронці затримали молодика, який вчинив жорстоке вбивство

07.02.14 09:34 0 789
В одному із сіл Тлумацького району онук наніс смертельні ножові поранення своїй бабусі. Жінка померла одразу, відтак аби приховати сліди злочину, молодик сокирою відрізав голову та кінцівки рук жінки, які спалив в печі власного будинку.

Вчора в обідній час до чергової частини Тлумацького райвідділу міліції поступило повідомлення від жительки обласного центру про те, що її син бігає по подвір’ю з сокирою в руках. Про це вона дізналась від сусідів, які зателефонували їй із села, де проживає її старенька матір з онуком.

Наляканій жінці й на думку не спадало, що накоїв її син. Побачена картина ошелешила навіть досвідчених правоохоронців. Понівечене тіло пенсіонерки без голови та кінцівок рук лежало в стодолі прикрите одягом.

Сусіди й досі не можуть оговтатись від шоку кажуть, що в поведінці молодого сусіда агресії не помічали, він був спокійний, замкнутий в собі у нього навіть не було товаришів. 83-річна бабуся хоч і поважного віку, однак вона поралась по господарству, пекла хліб та ходила до церкви.

Стосовно особи зловмисника, то він неодружений і раніше до кримінальної відповідальності не притягувався.

Відомості про цю подію занесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань, призначено низку експертиз. Відкрито кримінальне провадження за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною першою статті 115-ї Кримінального кодексу України.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ