Інформація про стан доріг та проїздів на території Львівської області внаслідок ускладнення погодних умов (станом на 09:00 05 лютого 2014 року)

Інформація про стан доріг та проїздів на території Львівської області внаслідок ускладнення погодних умов (станом на 09:00 05 лютого 2014 року)

07.02.14 14:36 0 777
В період з 28 січня до 4 лютого 2014 року внаслідок ускладнення погодних умов на території області залишається відсутнім доїзд до 5 населених пунктів та ускладнений до 11 населених пунктів у 3 районах області.

Протягом дня відновлено доїзд до 23 населених пунктів області.

Рух на дорогах державного значення здійснюється без обмежень.

Упродовж 4 лютого підрозділами ДСНС України для проведення робіт з розчищення доріг залучена важка спеціальна техніка в Сокальському районі – БАТ-2, шнекороторна машина та в Бродівському районі – інженерна машина розгородження від 2-го спеціального-регіонального центру швидкого реагування.

Технікою Головного управління спільно із ДП «Львівський облавтодор» пройдено 194 км та розчищено 97 км автодороги в Сокальському районі (населені пункти Лещатів, Шарпанці, Тартаків, Лучиці, Переспа, Борок) та 2-го спеціального-регіонального центру швидкого реагування (шляхопрокладач ІМР). Також у Бродівському районі пройдено 17 км та розчищено 11 км автодороги «Київ – Чоп» між м. Броди – с.Суходоли.

Здійснено буксирування 2 автотранспортних засобів, в тому числі 1 автомобіля «Укрпошти» та 1 великотоннажного автомобіля. Надано допомогу 2 особам.

На складних ділянках доріг в Сокальському та Радехівському районах працює 2 мобільні оперативні групи ГУ ДСНС України у Львівській області та 6 оперативних груп підрозділів області.

Рятувальниками розгорнуто 3 пункти обігріву: 2 пункти – у м. Дрогобич по вул. Л.Українки та вул. П.Орлика та у м. Самбір на пл. І.Франка. Упродовж доби рятувальники надали допомогу 54 особам, які звернулися за допомогою до пунктів обігріву.

4 лютого 2014 року до виконання аварійно-рятувальних робіт від підрозділів ДСНС України, які дислокуються на території Львівської області було залучено 29 рятувальників та 13 одиниць техніки. Ситуація є контрольованою.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області на ...
Наступна новина: На Тернопіллі безпека ...

КОМЕНТАРІ