У ЛьвДУВС стартував Чемпіонат МВС України з гирьового спорту

У ЛьвДУВС стартував Чемпіонат МВС України з гирьового спорту

07.02.14 08:07 0 971
Львівський державний університет внутрішніх справ з 5 по 7 лютого гостинно відчиняє двері для учасників Чемпіонату МВС України серед вищих навчальних закладів з гирьового спорту.

За першість у цьому виді спорту боротимуться найсильніші гирьовики Національної академії внутрішніх справ, Харківського національного університету внутрішніх справ, Донецького юридичного інституту МВС України, Академії внутрішніх військ МВС України, Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, Луганського державного університету внутрішніх справ імені Е.О. Дідоренка, Одеського державного університету внутрішніх справ і, звичайно ж, Львівського державного університету внутрішніх справ.

5 лютого, у центрі дозвілля ЛьвДУВС відбулося урочисте відкриття чемпіонату. До присутніх звернувся ректор університету генерал-лейтенант міліції Михайло Цимбалюк:

«Щиро вітаю найкращих спортсменів вищих навчальних закладів МВС у Львівському державному університеті внутрішніх справ. Бажаю усім перемог та спортивних успіхів на всеукраїнському змаганні, а також цікавого перебування на львівській землі», - побажав спортсменам Михайло Михайлович.

За дорученням керівництва МВС України ректор ЛьвДУВС також вручив нагороди переможцям 22-ої Спартакіади МВС України з професійно-прикладних та інших видів спорту у 2013 році.

До слова були запрошені представник МВС України – заступник начальника відділу фізичної підготовки та спорту ДКЗ МВС України підполковник міліції Андрій Лобода та перший заступник голови Львівської обласної організації ФСТ «Динамо» Віктор Яцковець.

Перший день змагань також включав у себе реєстрацію усіх учасників чемпіонату, офіційне зважування спортсменів, що відбувалося під пильним наглядом членів мандатної комісії.

Команду ЛьвДУВС на змаганнях представлятимуть: майстри спорту лейтенант міліції Михайло Домінюк та рядовий міліції Тарас Панчук, а також кандидати у майстри спорту із гирьового спорту – курсанти Павло та Євген Чванкіни. Серед членів команди львівських гирьовиків будуть також виступати молоді спортсмени - курсанти Антон Убогов, Микола Ткачук, Петро Гундер та Михайло Фамелюк.

До складу суддівської колегії чемпіонату увійшли: головний суддя Володимир Андрейчук, заступник головного судді - Валентин Бербеничук, головний секретар Євгеній Ромас та його заступник Олена Убатюк. До слова, Володимир Андрейчук - голова Львівського обласного осередку Федерації гирьового спорту України, заслужений майстер спорту, багаторазовий рекордсмен світу з гирьового спорту.

Бажаємо всім учасникам впевненості у перемозі, хороших спортивних результатів, а також приємних вражень від перебування у стінах Львівського державного університету внутрішніх справ.

Відділ зв’язків з громадськістю ЛьвДУВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Письменники світу ...
Наступна новина: Рівненські оперативники ...

КОМЕНТАРІ