У Рівненській області інформація про скоєння крадіжок за добу

У Рівненській області інформація про скоєння крадіжок за добу

07.02.14 16:24 0 818
За добу до міліції надійшло 17 повідомлень про скоєння крадіжок. За 15 фактами відкрито кримінальні провадження за статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Про деякі з них:

- Міліціонери встановили, що крадіжку з квартири 32-річної рівнянки Тетяни скоїв її знайомий 33-річний місцевий житель Андрій. Зловмисник, перебуваючи в гостях у потерпілої, заволодів плеєром, книгами та іншими речами. Сума збитку становить близько 1000 гривень.

- Міліціонери встановили, що крадіжку мобільного телефону з будинку 45-річного Михайла з Сарненського району скоїла 29-річна місцева жителька Наталія. Викрадене вилучено у зловмисниці та повернуто власнику.

- Міліціонери встановили, що крадіжку мобільного телефону в 40-річної рівнянки Галини на території одного з ринків обласного центру скоїв 25-річний місцевий житель Роман. Зловмисник таємно дістав телефон з кишені верхнього одягу потерпілої. Сума збитку становить близько 500 гривень.

- 26-річна Ніна з Рівного повідомила, що в приміщенні одного з розважальних закладів міста по вулиці Соборній у нічний час невідома особа викрала її мобільний телефон. Сума збитку встановлюється.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Нові книжкові ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ