У Рівненській області інформація про скоєння злочинів пов'язаних з незаконним обігом наркотиків за добу

У Рівненській області інформація про скоєння злочинів пов'язаних з незаконним обігом наркотиків за добу

07.02.14 10:38 0 680
За минулу добу відкрито чотири кримінальні провадження по фактах, пов’язаних з незаконним обігом наркотиків. Про деякі з них:

- Міліціонери під час санкціонованого обшуку в будинку 32-річного Віктора з Дубенського району виявили речовину рослинного походження схожу на марихуану. Маса наркотичного засобу становить близько 10 грам. Вилучене направлено на дослідження в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС. Зловмисник пояснив, що зберігав наркотики для власно вживання без мети збуту. Відомості по даному факту внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 (Незаконне зберігання наркотичних засобів) Кримінального кодексу України.

- Міліціонери під час санкціонованого обшуку в будинку 42-річного Андрія з Рівненського району виявили лабораторний посуд. Згідно висновку експертизи вилучене обладнання використовувалось для виготовлення психотропної речовини – «метамфетаміну». Відомості по даному факту внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 313 (Незаконні дії з обладнанням, призначеним для виготовлення наркотичних засобів) Кримінального кодексу України.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Хмельниччині до ...

КОМЕНТАРІ