У Рівненській області за минулий рік кількість сертифікованих інженерів-землевпорядників збільшилася на 823 особи

У Рівненській області за минулий рік кількість сертифікованих інженерів-землевпорядників збільшилася на 823 особи

07.02.14 15:23 0 781
– У 2013 році органи земельних ресурсів видали ліцензій на проведення землеоціночних робіт у півтора разу більше, ніж протягом 2012 року. Це наслідок системної та цілеспрямованої роботи землевпорядників. За рік, що минув, нам вдалося суттєво спростити процедуру отримання ліцензії для окремого виду господарської діяльності, – повідомив Голова Держземагентства України Сергій Тимченко під час підсумкової прес-конференції, що відбулася у Кабінеті Міністрів України.

На кінець 2012 року 2470 суб’єктів господарювання мали ліцензію на проведення робіт із землеустрою. На підставі такої ліцензії інженери-землевпорядники отримали відповідні сертифікати. Станом на 31.12.2013 налічувалося 3293 сертифіковані інженери-землевпорядники. Тобто за рік їх кількість збільшилася на 823 особи.

Загалом Держземагентство України у 2013 році забезпечило видачу 3028 сертифікатів інженерам-землевпорядникам.

Протягом 2013 року здійснено 87 заходів державного нагляду та контролю у сферах землеустрою, оцінки земель та земельних торгів, що на 125 перевірок менше, ніж у попередньому році.

Значне зменшення кількості перевірок відбулося завдяки безумовному виконанню Держземагентством України положень Закону України «Про особливості здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності» щодо фізичних осіб – підприємців та юридичних осіб, які застосовують спрощену систему оподаткування, обліку та звітності.TwitterVK.init({apiId:3602090, onlyWidgets: true});VK.Widgets.Like("vk_like933", {type: "mini"}); if (window.Ya && window.Ya.Share) {Ya.Share.update();} else {(function(){if(!window.Ya) { window.Ya = {} };Ya.STATIC_BASE = 'http:\/\/img\-css.friends.yandex.net\/';Ya.START_BASE = 'http:\/\/my.ya.ru\/';var shareScript = document.createElement("script");shareScript.type = "text/javascript";shareScript.async = "true";shareScript.charset = "utf-8";shareScript.src = Ya.STATIC_BASE + "/js/api/Share.js";(document.getElementsByTagName("head")[0] || document.body).appendChild(shareScript);})();}Нравится.soc_no a{color:#d6d6d6; font-size:8px;} .soc_yes a{color:#d6d6d6; font-size:8px;display:none;}SocButtons v1.5

Про це повідомили в Головному управлінні Держземагентства в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ