Обласний Пенсійний фонд України тісно співпрацює з управлінням Міндоходів

Обласний Пенсійний фонд України тісно співпрацює з управлінням Міндоходів

07.02.14 08:38 0 822
Питання поступлення єдиного соціального внеску за січень поточного року, яке склало 166,8 млн. грн., а також аналіз надходження даних коштів від бюджетоутворюючих платників обговорили на спільній зустрічі під головуванням першого заступника начальника Головного управління Міндоходів в області Марії Мельник та заступника начальника головного управління Пенсійного Фонду в області Алли Якубовської.

Учасники наради обговорили проведення інвентаризації заборгованості із єдиного внеску в розрізі суб'єктів господарювання, зокрема тих, що знаходяться в процедурах банкрутства, а також підняли питання інформування органів Пенсійного фонду України по надходженню коштів в рахунок погашення заборгованості, яка склалась на час передачі функцій адміністрування єдиного внеску до органів Міндоходів в області.

Окрім цього узгоджено проведення планових перевірок і перевірок щодо припинення державної реєстрації юридичних та фізичних осіб, порядок пред'явлення виконавчих документів та їх виконання органами Державної виконавчої служби по стягненню заборгованості із єдиного соціального внеску.

Нагадаємо, що обласний Пенсійний фонд та органи Міндоходів краю тісно співпрацюють по питаннях адміністрування єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування, який є основним джерелом надходження коштів для виплати пенсій.

З метою покращення спільної роботи, традиційними стали робочі зустрічі обох відомств з обговорення актуальних питань.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: В Закарпатській області у ...

КОМЕНТАРІ