Здаючи одяг у гардероб, тернополяни ризикують залишитися без нього

Здаючи одяг у гардероб, тернополяни ризикують залишитися без нього

07.02.14 08:03 0 758
За речі, залишені в гардеробі, адміністрація закладу відповідальності не несе. Та про це, мабуть, забули дві молоді тернополянки, відпочиваючи в нічному клубі. За що й ледь не поплатилися дорогим верхнім одягом.

Прийшовши до розважального закладу, дівчата залишили речі у роздягальні. Натомість їм видали номерок. Про пластикову бірку, яка гарантує повернення одягу, подруги пам’ятали лише у перші декілька хвилин, далі забули. Знову ж згадали тоді, коли зібралися йти додому. Кинулися шукати, та катма.

Працівниця гардеробу пішла дівчатам на зустріч і пообіцяла, щойно решта відвідувачів заберуть свої речі, вона поверне їм верхній одяг. Та коли всі розійшлися, спорожніли й вішалки. Відтак тернополянкам довелося телефонувати на лінію «102» і заявляти про крадіжку.

Як розповів слідчий Тернопільського міськвідділу міліції Василь Мельник, хто і як скоїв протиправне встановили за допомогою камери відеоспостереження. Таємничого злодія потерпілі впізнали. Крадієм виявився їхній знайомий, з котрим дівчата випадково зустрілися у клубі.

Наступного ранку в двері до 21-річного тернополянина постукали міліціонери. На запитання чи був він минулої ночі у нічному клубі, парубок відповів ствердно. Зізнався також, що скоїв крадіжку. Однак пояснити для чого йому знадобилися жіночі шуба та куртка, він не зумів. Речі молодик повернув.

За фактом крадіжки розпочате кримінальне провадження кваліфіковане частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
2 (голосів: 1)
Попередня новина: Папа Франциск отримав у ...
Наступна новина: Письменники світу ...

КОМЕНТАРІ