На Тернопіллі зачиняйте, люди, двері - злодії пильнують

На Тернопіллі зачиняйте, люди, двері - злодії пильнують

07.02.14 09:11 0 791
Крадіжки шляхом вільного доступу – один із найпоширеніших видів квартирного злодійства. Крадії, аби проникнути до чужого помешкання, нічого не зламують, не вибивають, а діють простіше – шукають незачинені вхідні двері. Безпечність та легковажність власників квартир обертається великими матеріальними втратами та моральними переживаннями.

Мабуть, неодноразову пошкодувала пенсіонерка з Тернополя про те, що забула замкнути вхідні двері. Жінка лише на декілька хвилин вийшла до магазину, а коли повернулася –побачила, що у помешканні хтось погосподарював: зникли золоті вироби та дві тисячі гривень. Про крадіжку потерпіла повідомила працівникам міліції.

Оперативники, котрі виїхали на повідомлення, з’ясували, що в цей час, коли трапилася крадіжка, по квартирах багатоповерхівки ходила невідома жінка та збирала пожертви на дітей-сиріт. Ймовірно, вона й причетна до крадіжки. Особу невідомої встановлюють.

Міліціонери звертаються до громадян із проханням не нехтувати елементарними правилами безпеки. Не забувайте зачиняти двері та вікна, виходячи з оселі навіть на нетривалий час. Намагайтеся зберігати цінні речі у недоступних для сторонніх осіб місцях, не запрошуйте малознайомих людей у власні помешкання. Використовуйте сучасні технічні засоби, які дозволяють надійно захистити оселю від відвідування небажаних гостей.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Європейські виміри ...
Наступна новина: Волинь: старший інспектор ...

КОМЕНТАРІ