Історія створення легендарного Спанч Боба!

Історія створення легендарного Спанч Боба!

08.02.14 00:57 0 2587
Сьогодні, напевно, немає такої людини, яка б не знала веселого, винахідливого безжурного жителя підводного міста Бікіні-Боттом- губки Спанч Боб Квадратні Штани.За його веселими пригодами разом з мешканцями вигаданого міста Бікіні-Боттом стежать і дорослі, і діти, знаходячи для себе глибокі думки в кожній серії, а також розважаючи себе. Сьогодні різні серії цієї захоплюючої епопеї про життя міста Бікіні-Боттом можна дивитися онлайн. Численні пригоди Спанч Боба дуже зручно дивитися онлайн- ви можете вибрати найбільш вподобану вам серію в будь-який час доби, незалежно від телепрограми.

Цей чудовий мультсеріал, який став одним з найуспішніших в усій історії дитячих серійних мультфільмів, був створений в 1993 році і випущений на американському кабельному телебаченні. Хрещеним батьком мультсеріалу вважається Стівен Хіленберг-він є одним з авторів і продюсерів Спанч Боба. Також він чудовий мультиплікатор і біолог, що спеціалізується на морских створіннях. Що цікаво, до того як прийти в мультиплікацію і морську біологію, Стівен Хіленберг встиг попрацювати кухарем в ресторані морскої кухні і не приховує такого досвіду, який, безсумнівно, допоміг йому створити образ Спанч Боба.

Як і у всіх історіях про створення різних успішних проектів, початковий світ Губкі Боба був дещо іншим, ніж той, який ми бачимо сьогодні.Для початку Спанч Боб міг носити зовсім інше ім'я- Губка Хлопчик, і бути одягненим в червоно-зелений капелюх, а також строгу білу сорочку і модну офісну краватку. Заклад «Красті Краб», в якому працює Губка Боб, повинно було носити ім'я «Хрусткий Краб», але Хіленберг визнав що саме перша назва є більш забавною і відповідною.

Що цікавого ми знаємо про персонажів цього епічно мультфільму? Наприклад, чому у завжди серйозного і скептично налаштованого восьминога Сквідварда замість восьми ніг тільки шість? Розгадка виявляється дуже простою: команда аніматорів вирішила, що малювати 8 ніг досить довго і непрактично. Також якщо придивитися добре, то можна нарахувати в головного персонажа, Боба Губка, цілих 40 дірок.

Можна багато разів описувати різні безглузді і смішні ситуації, які відбуваються з персонажами мультфільму, але у всіх цих моментах є одне спільна ланка: вони дуже нагадують наше з вами життя. Якщо добре придивитися, то можно помітити, що у всіх, навіть другорядних персонажів цього мультфільма є свій певний характер, який ідеально співпадає з їх намальованою зовнішністю. Місто Бікіні-Боттом населяють морські мешканці, що нагадують людей- вони ходять на двох «ногах», їздять на автотранспорті і їдять цілком «людську» їжу. В місті багато культурних об'єктів, у тому числі кінотеатр«Риф», також є власна газета«Бікіні-таймс», а також «Бікіні-БоттомІквайуер». Ще місто славиться своїм музичним колективом «Скат 5000».

У своїй більшості всі елементи мультфільму нагадують нам наших сусідів, друзів, різних персонажів з дійсності. Саме той факт, що мультфільм по суті є відображенням самих нас, і підкуповує глядачів різних вікових категорій. І дійсно, діти і підлітки сміються над безглуздістю Патрика (персонаж Морської зірки- друга Спанч Боба), скупістю Містера Крабса, самовідданістю білки Сенді Чикс. Ми бачимо в них колег з роботи, найближчих товаришів. Одним з загальних улюбленців мультсеріалу является равлик Геррі. У буденності він асоціюється у нас з простою кішкою, що успішно змогли підкреслити мультиплікатори за всю історію створення легендарного Спанч Боб.

«Один ізрецептів перегляду - це ні про що не думати і просто отримувати задоволеня». Саме так кажуть творці цього мультсеріалу. І дійсно, якщо подивитися на персонаж Спанч Боба, морської губки, який бажає написати працю «1000 і 1 спосіб заробити купу грошей.Поради для морських мешканців», а поки працює кухарем у містера Крабса, намагається отримати водійські права, грає роль матері устриці, стає смішно до сліз. Головний художній прийом серіалу- гумор, зведений у вищий ступінь абсурду,- гармонійно сплівся з образом життя всіх персонажів серіалу. Підсумком такого невгамовного дійства стали багаточисленні комікси, повнометражні мультфільми, а також вдосконаленої гри на основі сюжету мультсеріалу. Ці ігри стали одними з найпопулярніших в цьому жанрі, завоювавши серця самої різної аудиторії. В цих різних інтерпретаціях втілені самі різні пригоди героїв мультсеріалу на чолі з Губкою Спанч Бобом. Грати в них дуже цікаво і захоплююче- Спанч Боб і його друзі анітрохи не змінилися!
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ