Для перевірки стану дотримання правил пожежної безпеки у житловому секторі Чернівців створено рейдові групи

Для перевірки стану дотримання правил пожежної безпеки у житловому секторі Чернівців створено рейдові групи

08.02.14 08:09 0 873
З метою запобігання загибелі людей на пожежах у житловому секторі та зменшення негативних наслідків від пожеж у місті Чернівці, а також для перевірки стану дотримання правил пожежної безпеки у житловому секторі, було створено відповідні рейдові групи.

До їх складу увійшли працівники Чернівецького міського відділу Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернівецькій області, органів місцевого самоврядування, соціальних і житлово-комунальних служб та Чернівецького комунального територіального центру соціального обслуговування «ТУРБОТА». Під час проведення таких рейдів особлива увага приділяється самотнім мешканцям, громадянам похилого віку та з обмеженими можливостями, а також тим, які потребують соціальної підтримки.

Зокрема, 5 лютого рейдові групи працювали в Садгірському районі міста Чернівці. Місцевим мешканцям нагадали правила пожежної безпеки, яких необхідно дотримуватись в побуті, вручили пам’ятки та листівки з правилами пожежної безпеки. Також розповіли про елементарні правила безпеки, яких необхідно дотримуватись під час опалювального сезону. Надана допомога по заміні несправних електророзеток та запобіжників. Належну увагу приділили протипожежному стану підвальних приміщень та горищ житлового фонду, де існує велика ймовірність виникнення загорань.

Рейдові групи працюватимуть і надалі. Такі заходи є дуже важливими, адже завдяки цьому можна запобігти виникненню пожеж і, як наслідок, зменшити матеріальні збитки та, щонайголовніше, врятувати людське життя.

Чернівецький міський відділ Управління ДСНС України у Чернівецькій області

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ