В Чернівецькій області члени загону юних помічників правоохоронців познайомилися з роботою експертів

В Чернівецькій області члени загону юних помічників правоохоронців познайомилися з роботою експертів

08.02.14 12:53 0 939
15 учнів Чернівецької загальноосвітньої школи №28 відвідали Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС.

Тут насправді дуже цікаво. Я ніколи вживу не бачила пістолета, а тут – і револьвери, і автомати, і ще багато різної зброї. Також пізнавальні і підроблені гроші та документи, - ділиться враженнями десятикласниця Анастасія Дардіюк.

І справді, співробітники НДЕКЦ при УМВС України в Чернівецькій області постаралися на славу. Дітям розповіли про роботу експертів, показали спеціальну валізу, з якою працюють на місці пригоди криміналісти.

Ця екскурсія має профілактичний та подекуди агітаційний характер, - каже начальник сектору кримінальної міліції у справах дітей Першотравневого райвідділу міліції Олександр Захаров, - адже ці учні є членами загону юних помічників правоохоронців, перед Новим роком їм навіть вручили спеціальні посвідчення. Тобто вони в перспективі бачать себе на службі в органах внутрішніх справ.

Наші юні помічники правоохоронців полюбляють спілкуватися з міліціонерами. До нас часто приходять гості у погонах, які допомагають учням краще розібратися у законодавстві, - розповідає заступник директора з виховної роботи ЗОШ №28 міста Чернівців Валентина Старовой. А такі екскурсії захоплюють дітей, багато хто мені вже зізнався, що із задоволенням працював би експертом-криміналістом. Тож ми дякуємо буковинським правоохоронцям за те, що допомагають нам виховувати справжніх законослухняних громадян нашої держави.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Суд прийняв рішення про ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ