Депутати підтримали рішення щодо виконання бюджету міста Луцька за 2013 рік

Депутати підтримали рішення щодо виконання бюджету міста Луцька за 2013 рік

08.02.14 08:38 0 989
Розпочала роботу позачергова 53-я сесія міської ради. У залі зареєструвалось 34 депутати. Затвердивши порядок денний, обранці громади перейшли до розгляду питань. На сьогоднішній сесію внесені питання, що стосуються виконання бюджету міста за 2013 рік, проект рішення «Про бюджет на 2014 рік» та інші.

На початку сесії міський голова Микола Романюк привітав депутата міської ради Миколу Дендіберіна з Днем народження. Побажав обранцю громади міцного здоров’я та подальших успіхів у роботі на благо лучан.

Першим розглянули проект рішення «Про виконання Програми економічного і соціального розвитку міста Луцька за 2013 рік за підсумками року». Це питання обговорювали попередньо під час постійних депутатських комісії, тож одразу перейшли до запитань та виступів.

Заступник міського голови Тарас Яковлев поінформував, що забезпечення основних завдань Програми здійснювалось за рахунок впровадження та виконання 43-х міських цільових програм із загальною потребою фінансування 294, 7 млн грн, з яких із бюджету міста – 219, 7 млн грн, передбачено бюджетними призначеннями 126, 2 млн грн. «Профінансовано виконання робіт та заходів на 113, 7 млн грн, що склало 51, 8% від річної потреби, з них 56, 3 млн грн – це житлово-комунальне господарство», - зазначив Тарас Яковлев.

Депутат Анатолій Пархом’юк відзначив позитивну динаміку: «У порівнянні з минулим роком виконання Програми збільшилось у чотири рази».

Петро Савчук закликав розробників та депутатів до детального аналізу при підготовці програм, які будуть затверджуватись, аби потім не виникало питань з ходом їх реалізації.

Міський голова Микола Романюк підтримав цю пропозицію й зауважив, що інформація про виконання програм розміщена на офіційному сайті міської ради.

Депутати підтримали запропонований проект рішення.

Також після обговорення прияли рішення «Про виконання бюджету міста за 2013 рік». Начальник управління фінансів Лілія Єлова зауважила, 2013 рік був складним, але міська рада у 2014 рік ввійшла з меншими заборгованостями.

Міський голова Микола Романюк подякував всім підприємствам, організаціям міста, депутатському корпусу, керівникам виконавчих органів за спільну роботу. «У цій непростій фінансовій ситуації нам вдалось забезпечити всі соціальні виплати. Міська рада у 2013 році повністю виплатила всі борги. Вже кредитів у банках – немає», - зазначив міський голова й ще раз підкреслив, що міська рада працює відрито та прозоро.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі відкрили ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ