В Закарпатській області "Санта-Барбара" по-великоберезнянськи …

В Закарпатській області "Санта-Барбара" по-великоберезнянськи …

08.02.14 09:57 0 1033
Історія, що трапилася днями в одному з сіл Великоберезнянського району, дуже схожа на чергову серію відомого телесеріалу «Санта-Барбара». А почалося все з того, що перелякана жителька села, мати 14-річної школярки, звернулася в Перечинський райвідділ міліції з заявою про те, що її дочку зґвалтували.

Правоохоронцям жінка схвильованим голосом розповіла, що її неповнолітню дочку неодноразово ґвалтував рідний дядько, чоловік її сестри. Зі слів матері, з початку нового року кривдник постійно переслідував малу, викликав її з шкільних уроків й гвалтував. А та, боячись матері та міліції, нікому нічого не розповідала...

Правоохоронці ретельно перевірили отриману інформацію, після чого вийшла зовсім інша картина. З'ясувалося, що неповнолітня потай від батьків та знайомих вже досить давно зустрічається з дорослим хлопцем. Мали вони й сексуальні стосунки. При цьому сам кавалер страшенно ревнував свою кохану до… її дядька, з яким та проживає в одній хаті.

Одного дня, намалювавши в своїй уяві чергову картину «зради», ревнивець пішов до них додому на «розборки». Аби раз і назавжди з'ясувати істину й змусити суперника зізнатися. Закінчився ж той роковий візит заявою дядька в міліцію про нанесення йому тілесних ушкоджень.

Як з′ясувалося, в той вечір ревнивець відлупив свого «суперника», та ще й відрізав йому шмат вуха! Але й на цьому не заспокоївся, а зателефонував матері своєї дівчини, яка в той час перебувала в Ужгороді, й розказав про дядька-гвалтівника, порадивши звернутися в міліцію. Що жінка й зробила. А сама донька, аби вигородити свого коханого, підтвердила матері версію про ґвалтівника-дядька...

Інформація про дану подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Правоохоронці ретельно перевіряють зібрані факти у цій вельми заплутаній історії, аби притягнути винних осіб до відповідальності.

Мирослава Пекар

Перечинський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: ...

КОМЕНТАРІ