В Закарпатській області у Берегові скоєно розбійний напад на Інтернет-кафе

В Закарпатській області у Берегові скоєно розбійний напад на Інтернет-кафе

08.02.14 14:11 0 989
Невідомий нападник завдав тілесних ушкоджень оператору закладу й заволодів грошовими коштами. Розбійника розшукує міліція.

Удосвіта в чергову частину Берегівського райвідділу міліції надійшов телефонний дзвінок від чергового лікаря районної лікарні про те, що до них доставлено 37-річного жителя міста з відкритою черепно-мозковою травмою.

Оперативний черговий районної міліції негайно скерував оперативно-слідчу групу для встановлення обставин події.

Потерпілий працює оператором в Інтернет-кафе, розташованому в центрі Берегова. Ранкової пори до даного закладу увірвався невідомий зловмисник, який завдав оператору три удари по голові невстановленим предметом, після чого відкрито заволодів грошовими коштами й двома мобільними телефонами та зник в невідомому напрямку.

В результаті розбійного нападу постраждалий отримав тяжкі тілесні ушкодження у вигляді відкритої черепно-мозкової травми.

Співробітники Берегівського райвідділу міліції, зокрема сектору карного розшуку, проводять оперативно-розшукові заходи по встановленню та затриманню розбійника.

Дану подію слідчим внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ст.187 ч.4 Кримінального кодексу України (Розбій). За скоєне нападнику загрожує позбавленням волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років із конфіскацією майна.

Віталій Михайлов

Берегівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Тернопілля: галузь культури ...

КОМЕНТАРІ