В Закарпатській області на пожежі вогнеборці врятували від загибелі двох людей

В Закарпатській області на пожежі вогнеборці врятували від загибелі двох людей

08.02.14 13:38 0 966
6 лютого о 21:37 на пункт зв’язку 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Мукачево поступило повідомлення про пожежу в квартирі дев’ятиповерхового житлового будинку, що на вулиці Набережній.

Загорання одночасно помітили як господарі помешкання, так і сусіди. Вони й викликали рятувальників. Отримавши сигнал «тривога», чергові відділення 17-ї та 19-ї Державних пожежно-рятувальних частин швидко виїхали на виклик.

Осередком пожежі стала квартира на восьмому поверсі. Через щільне задимлення, бійцям ДСНС довелося працювати в спеціальних апаратах для захисту органів дихання. В одній з кімнат рятувальники виявили людей. 31-власницю оселі та її співмешканця, які не могли самостійно вибратися з димової пастки, вивели на свіже повітря, де передали до рук медиків «швидкої». Правда, жінка після отримання першої невідкладної допомоги поспішила від лікарів накивати п’ятами. Ще двох людей довелося евакуйовувати.

Згодом очевидці розповіли, що в даному помешканні частенько влаштовуються застілля. І цього вечора не обійшлося без оковитої, адже на момент прибуття вогнеборців, компанія була добряче розігріта спиртним. Ймовірніше за все, люди, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, втратили пильність та не помітили, як непогашений недопалок впав на диван та загорівся. Остаточна причина виникнення стихії встановлюється.

Прямий матеріальний збиток від пожежі становить 2 тисячі гривень, адже вогнем було знищено диван та пошкоджені інші речі домашнього вжитку, а також закопчено стіни квартири.

У ДСНС України у Закарпатській області звертається до громадян: не нехтувати правилами пожежної безпеки та не зловживати спиртними напоями. Найчастіше саме це і призводить до пожежі. Бережіть себе та оточуючих!

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Завершила роботу ...
Наступна новина: У Львові правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ