Львів на вихідні. Афіша

Львів на вихідні. Афіша

08.02.14 14:23 0 1015
Ще один революційний тиждень майже позаду. Він розтопив трохи снігу, трохи зробив тепліше. Можна оглянутися назад, подивитись, що ти зробив, і йти сміло вперед до нових звершень. Але спочатку потрібно зупинитися і кілька днів присвятити чомусь приємному: навідати батьків, зустрітися з друзями, півдня обнімати подушку, ще півдня куховарити або прибирати. А можна це все поєднати з чудовою львівською кавою, захоплюючими спектаклями та цікавим кіно. СУБОТНІЙ РЕПЕРТУАР

Відвідувачі Львівської філармонії матимуть змогу насолодитися «Шедеврами віденських класиків». Концерт розпочнеться о 19.00.

Львівський національний академічний театр опери і балету ім. С. Крушельницької готує на 18.00 оперу «Любовний напій».

А Національний академічний український драматичний театр імені Марії Заньковецької запрошує насолодитися смішною трагедією «Криза» о 18.00.

Театр «Воскресіння» запрошує побувати у суботу на неділю на «Веселій корчмі», яка стартуватиме о 18.00.

У театрі ім. Леся Курбаса відбудеться о 19.00 «Наркіс». Що це за спектакль, читайте тут.

Перший український театр для дітей та юнацтва у суботу о 14.00 запрошує на спектакль «Дюймовочка+», а о 18.00 – на «Вільні метелики».

Театр «І люди, і ляльки» кличе на «Горіхову гілочку» (о 12.00, 14.00). НЕДІЛЬНИЙ РЕПЕРТУАР

Львівський національний академічний театр опери і балету ім. С. Крушельницької пропонує цікаву неділю з двома спектаклями: о 12.00 – балет «Білосніжка та семеро гномів», о 18.00 – опера «Ріголетто».

Національний академічний український драматичний театр імені Марії Заньковецької – о 18.00 показуватиме романтичну оперету «Шаріка».

«Так казав Заратустра» – вистава, на яку о 19.00 кличе театр ім. Леся Курбаса.

А Перший український театр для дітей та юнацтва порадує о 12.00 зворушливою романтичною казкою «Все шкереберть», а о 15.00 – історію про ляльку Реґґеді Енн, яка внесена до «Зали слави іграшок Америки».

У свою чергу, театр «І люди, і ляльки» розкриє о 12.00, 14.00 та о 16.00 «Бабусину таємницю» ЦИРК

Львівський цирк запрошує на нові вистави «Дивертисмент». Спектаклі відбудуться у суботу о 16.00 та в неділю о 12.00. МУЛЬТИКИ

«Білка та Стрілка. Пригоди на Місяці». На Землі почали відбуватися дивні й загадкові явища, що несуть загрозу для планети. Їх слід веде в космос, на темний бік Місяця. Розкрити таємницю століття доручили загону Казбека. Білка, Стрілка і вся команда веселих і відважних героїв вирушають на Місяць для виконання небезпечної місії. Пристрасть до пригод, гумор і дух космічного братства підтримають у хвилину небезпеки і допоможуть розкрити всю правду про Місяць та його мешканців.

«Хоробре серце». В одному казковому королівстві, де є мудрий король, прекрасна принцеса і хоробрий лицар, як це завжди буває в казках, з’явився хитрий і підступний лиходій, що задумав стати новим правителем. Єдиний, хто може перешкодити його планам, – спритний лицар Расті. Нехай поки що у нього не все виходить і багато хто не сприймає його всерйоз, він обов’язково стане справжнім героєм і разом зі своїми вірними друзями врятує королівство.

НОВИНКИ

«Колонія» (фантастика, бойовик, трилер). Після природного катаклізму, під крижаною поверхнею, що вкрила Землю, люди, що вижили, зібралися в Колонію 7 і, попри малі запаси продовольства, намагаються вижити. Вони ще підтримують зв’язок з Колонією 5, але після того, як контакт з ними втрачається, група сміливців відправляється в небезпечну експедицію, щоб з’ясувати, що сталося з їхніми сусідами. Подолавши надзвичайно тяжкий шлях, герої стикаються з небезпекою, яка у багато разів перевершує природну загрозу холоду.

«У спорті тільки дівчата» (комедія, спорт). Три други-сноубордисти потрапляють у небезпечну ситуацію. Рятуючись від погоні, хлопці приєднуються до жіночої збірної зі сноуборду.

«Ця незручна мить» (мелодрама, комедія). Троє мангеттенських холостяків вирішують підтримати свого друга, який впав у депресію через нещодавній розрив з коханою, і домовляються про те, щоб якомога довше залишатися неодруженими. Проте угода опиняється під загрозою, коли всі вони закохуються.

«Вій» (фентезі, трилер). Серед усіх таємниць світу та, що покоїться в стародавній обителі, темніша понад усе. Тут немає захисту, надійнішого від крейди. Малюєш коло – і сам чорт тобі не страшний. Але смерть прекрасної панночки пробудила велике зло. Могутня істота панує в мороці. Ім’я йому Вій.

«Лікар: учень Авіценни» (драма, пригоди). Йому судилося пройти довгий шлях від Англії до Персії, його вчителями стають спочатку звичайний шарлатан Барбер, а потім – великий лікар Авіценна. Мудрий вчитель бачить в Робі незвичайний талант до медицини, але радить йому не поспішати робити речі, які не відповідають століттю. Але Роб ні перед чим не зупиняється у своєму бажанні навчитися рятувати людей від смерті, і над його власним життям нависає загроза, адже він двічі пішов проти забобонів: використовував для наукових досліджень тіло людини і покохав жінку, віддану в дружини іншому.

«Мої африканські пригоди». Сім’я Берг відправляється в подорож до Африки, щоб допомогти врятувати види тварин, які зникають. На їх шляху стають жахливі і жорстокі браконьєри, які не люблять, коли в їхні справи втручаються.

«Тітоньки» (комедія, сімейний, фентезі). Чудеса стають реальністю, особливо, якщо комусь це дуже сильно потрібно. Героям фільму Маші і її дідові напередодні Різдва загрожує небезпека, про яку вони ще не підозрюють і тому абсолютно беззахисні перед прийдешніми неприємностями. Але допомога прийде зовсім з несподіваного боку... Всі мрії цієї чарівної ночі здійсняться неймовірним чином – головне, щоб в серці жила справжня любов.

«Я, Франкенштейн» (фентезі, бойовик, пригоди). Монстр Адам, створений доктором Франкенштейном, завдяки своїм унікальним генам доживає до наших днів. Опинившись в похмурому готичному Метрополісі, він потрапляє в епіцентр вікової війни між двома кланами безсмертних істот.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Новости var el = document.getElementById('CNM1275'); if (el) { if (document.getElementById('CNM1275t').style.display == 'none') { document.getElementById('CNM1275t').style.display = ''; var dateNM = new Date(); var t = Math.floor(dateNM.getTime()/(1000*600)); var NMces=document.createElement('script'); NMces.type = 'text/javascript'; NMces.charset = 'UTF-8'; NMces.src='http://c.novostimira.biz/l/1275?v='+t; el.parentNode.appendChild(NMces); } }

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вшанували пам’ять ...
Наступна новина: Винесено Ухвалу про ...

КОМЕНТАРІ